10 éves árfolyam
Gold Chart
5 éves árfolyam
Gold Chart
4 órás grafikon
Gold Chart

A név mindig kötelez

2013.03.06. 14:49 - Piaci hírek

 

A közel egy éve alapított Aranymagyarország Kft. sikereit abban látja a cég vezetője, hogy mindent megtesznek a vevőért. A társaság csak akkor köt üzletet, ha az az ügyfél céljainak is megfelel − mondta Kun Zsolt a Napi Gazdaságnak adott interjújában.
 
 

- Cégük nemrég volt egyéves. Ehhez képest igazán szép eredmény a kétmilliárd forintot megközelítő forgalom. Minek köszönhetik sikerüket?
− Hosszú távú, biztonságos befektetési területet kerestünk, amikor a befektetési arany világával megismerkedtünk . Választásunk tudatos volt, a társadalmi-gazdasági krízis ekkor már javában éreztette hatását, így olyan tevékenységet kerestünk, mellyel emberként is azonosulni tudunk, hosszú távú megélhetésünket is biztosítja és jót is teszünk vele. Először ismert nemesfém-forgalmazók kereskedelmi ügynökeként dolgoztunk, de nem tetszett, amit tapasztaltunk. Olyan társaságot akartunk alapítani, ami nem rendeli alá az erkölcsöt a profitnak. Úgy érzem, mindent megteszünk a vevőinkért, így sokan ajánlanak minket az ismerőseiknek.

 

− Miben tudnak mást nyújtani, mint a többi cég?
− Először is elég időt szánunk az ügyfelekre. Beszélgetünk velük, igyekszünk megismerni őket, igényeiket. Ha kiderül, hogy a problémájukra nem mi tudjuk a legjobb megoldást, akkor ajánlunk magunk helyett mást. Próbálunk objektívek maradni. A megfelelő informálás, az automatikusan, percenként frissülő árak, a raktárkészlet, a cég adatainak közlése azt hiszem alapvető feltétel. Extra szolgáltatásunk a székházunkban történő értékmegőrzés: háromezer lakossági széfkazettával és több páncélteremmel állunk ügyfeleink rendelkezésére, természetesen a legszigorúbb biztonsági szabványoknak megfelelően.

− Milyenek az Aranymagyarország Kft.tipikus ügyfelei?
− Keményen dolgozó, átlagos emberek. Nyugdíjasok, első fizetésükből is megtakarítani próbáló pályakezdők, cégvezetők, vállalkozók. Olyan emberek, akik sokat olvasnak, sokat beszélgetnek, tanultak a múltból és reálisan látják a jövőt. Az a szűk maradék, amely még nem került adósságspirálba.

− Melyik számít a legnépszerűbb terméküknek? Mi ennek az oka?
− Magyarországon a svájci Argor Heraeus lapkái és tömbjei a legnépszerűbbek. Az Argor Heraeus SA rendelkezik a Svájci Központi Nemesfém Ellenőrző Iroda kereskedelmi, kohászati és bevizsgálási engedélyével. Nemzetközileg elismert LBMA Good Delivery minősítésű gyártó, elbíráló, finomító és a szövetség tagja. A világ azon öt nemesfémgyártója közé tartozik, amelyeket az LBMA kinevezett a Good Delivery-tagság feltételeinek vizsgálatára, ellenőrzésére és elbírálására. Ezen túl övék a legkiterjedtebb disztribúciós és logisztikai hálózat, ami a beszerzést is könnyebbé teszi a többi gyártónál.

Forrás: www.napi.hu

Kommentek

Felhasználónév:
E-mail:
Nem publikus
 
 

Hírlevél feliratkozás