5 éves árfolyam
Gold Chart
1 éves árfolyam
Gold Chart
1 napos grafikon
Gold Chart

Legfrissebb hírek


A nemzetközi trendekhez illeszkedő döntést hozott az MNB, amikor az aranytartalék hazahozataláról döntött - jelentette ki a Portfolio-nak adott interjúban Palotai Dániel. A Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója szerint erre az eszközre úgy kell tekinteni, amely szélsőséges piaci vagy akár geopolitikai feszültségek esetén is képes fenntartani a bizalmat. A jegybank illetékesétől azt is megkérdeztük, mikor és milyen körülmények között kerültek haza a fizikai aranyrudak.
Tovább »
A profi befektetõk között most már többségben vannak azok, akik szerint alulértékelt az arany. Amikor utoljára ilyen történt, az arany ára megduplázódott! A megkérdezett alapkezelõk között most már többen vannak azok, akik úgy gondolják, az arany alulértékelt. Erre utoljára 2009-ben volt példa, akkor 2 év alatt közel duplájára emelkedett az arany árfolyama.
Tovább »
A brókerbotrányok után sokan kerestek biztos helyet a pénzüknek. A késõbbi kártalanítások után is felmerül a kérdés: hova tehetik megtakarításaikat a keményen dolgozó magyar családok?
Tovább »

Biztonságos megõrzés

 

Széfbank

A Széfbank Kft.-vel, mint technikai közremûködõvel  országosan egyedülálló, exkluzív széfszolgáltatást  nyújt ügyfeleink részére belvárosi közös irodaházunkban, mely – gazdasági társaságok, magánszemélyek, szervezetek, egyesületek – számára egyránt elérhetõ. Páncéltermeinkben bérelhet széfrekeszt befektetési arany,  ékszerek, készpénz, dokumentumok,  elektronikus adathordozók, vagy egyéb értéktárgyak elhelyezésére, illetve páncélszekrényt a mûtárgyak, szobrok, festmények elhelyezésére, biztonságos megõrzésére.

Szolgáltatásunk alapelve a diszkréció. A zárt láncú biometrikus beléptetõ rendszer 100%-os pontossággal azonosítja ügyfeleinket, ezért szerzõdött partnereinknek a széftermekbe való belépéshez már nem szükséges személyüket felfedni, igazolványukat bemutatni, vagy egyéb személyes adatukat megadni.

Adathordozók szállításával, bizalmas megbeszélések lebonyolítására épített lehallgatás-védelemmel ellátott tárgyalóval áll a Széfbank Kft. az ügyfelek rendelkezésére.

Bõvebb információt az alábbi linkre kattintva talál:     http://szefbank.hu/index.php

 

Hírlevél feliratkozás