5 éves árfolyam
Gold Chart
1 éves árfolyam
Gold Chart
1 napos grafikon
Gold Chart

Legfrissebb hírek


A nemzetközi trendekhez illeszkedő döntést hozott az MNB, amikor az aranytartalék hazahozataláról döntött - jelentette ki a Portfolio-nak adott interjúban Palotai Dániel. A Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója szerint erre az eszközre úgy kell tekinteni, amely szélsőséges piaci vagy akár geopolitikai feszültségek esetén is képes fenntartani a bizalmat. A jegybank illetékesétől azt is megkérdeztük, mikor és milyen körülmények között kerültek haza a fizikai aranyrudak.
Tovább »
A profi befektetõk között most már többségben vannak azok, akik szerint alulértékelt az arany. Amikor utoljára ilyen történt, az arany ára megduplázódott! A megkérdezett alapkezelõk között most már többen vannak azok, akik úgy gondolják, az arany alulértékelt. Erre utoljára 2009-ben volt példa, akkor 2 év alatt közel duplájára emelkedett az arany árfolyama.
Tovább »
A brókerbotrányok után sokan kerestek biztos helyet a pénzüknek. A késõbbi kártalanítások után is felmerül a kérdés: hova tehetik megtakarításaikat a keményen dolgozó magyar családok?
Tovább »

Biztonságos megőrzés

 A Fortitudo Profi Kft.-vel, mint technikai közreműködővel országosan egyedülálló, exkluzív értékmegörzést nyújt ügyfeleink részére belvárosi közös irodaházunkban, mely – gazdasági társaságok, magánszemélyek, szervezetek, egyesületek – számára egyránt elérhetõ. Páncéltermeikben értékmegörző dobozokban, kazettákban bérelhet helyet befektetési arany, ékszerek, készpénz, dokumentumok, elektronikus adathordozók, vagy egyéb értéktárgyak számára, illetve páncélszekrényt a műtárgyak, szobrok, festmények elhelyezésére, biztonságos megőrzésére.

Szolgáltatásuk alapelve a diszkréció. A zárt láncú biometrikus beléptető rendszer 100%-os pontossággal azonosítja ügyfeleiket, ezért szerződött partnereiknek a páncéltermekbe való belépéshez már nem szükséges személyüket felfedni, igazolványukat bemutatni, vagy egyéb személyes adatukat megadni.

Adathordozók szállítását partnerünk NEM vállal.

 

Hírlevél feliratkozás