10 éves árfolyam
Gold Chart
5 éves árfolyam
Gold Chart
4 órás grafikon
Gold Chart

Legfrissebb hírek


A profi befektetõk között most már többségben vannak azok, akik szerint alulértékelt az arany. Amikor utoljára ilyen történt, az arany ára megduplázódott! A megkérdezett alapkezelõk között most már többen vannak azok, akik úgy gondolják, az arany alulértékelt. Erre utoljára 2009-ben volt példa, akkor 2 év alatt közel duplájára emelkedett az arany árfolyama.
Tovább »
A brókerbotrányok után sokan kerestek biztos helyet a pénzüknek. A késõbbi kártalanítások után is felmerül a kérdés: hova tehetik megtakarításaikat a keményen dolgozó magyar családok?
Tovább »
A globális valutaátállás már egy ideje elkezdõdött, az utóbbi hetek eseményeinek hatására azonban gyorsabban végbemehet, mint gondolnánk.
Tovább »

Valós raktárkészlet

 

Készletünket rendszeresen bõvítjük a piaci keresletnek megfelelõen. A legnépszerûbb kiszerelésekbõl tartjuk a legnagyobb darabszámot,
(2gr, 5gr, 10gr, 20gr, 50gr, 100gr, 250gr, 1000gr ) így ritkán elõfordulhat, hogy más méretek nem állnak azonnal rendelkezésre. 
Azonban ilyen esetben is  egy munkanapon belül biztosítjuk a kért kiszereléseket vásárlóink számára.

Komoly vásárlási szándék esetén módunkban áll nagyobb tételt is lekérni a telephelyünkre, vagy egy közösen kijelölt bankfiókba, mely a vételár számlánkra történõ beérkezését követõen elszállítható, vagy letéti õrzésbe tehetõ.

 

 

 Központi széf - 1051 Budapest, József Nádor tér 10.

 

 

Hírlevél feliratkozás