5 éves árfolyam
Gold Chart
1 éves árfolyam
Gold Chart
1 napos grafikon
Gold Chart

Legfrissebb hírek


A nemzetközi trendekhez illeszkedő döntést hozott az MNB, amikor az aranytartalék hazahozataláról döntött - jelentette ki a Portfolio-nak adott interjúban Palotai Dániel. A Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója szerint erre az eszközre úgy kell tekinteni, amely szélsőséges piaci vagy akár geopolitikai feszültségek esetén is képes fenntartani a bizalmat. A jegybank illetékesétől azt is megkérdeztük, mikor és milyen körülmények között kerültek haza a fizikai aranyrudak.
Tovább »
A profi befektetõk között most már többségben vannak azok, akik szerint alulértékelt az arany. Amikor utoljára ilyen történt, az arany ára megduplázódott! A megkérdezett alapkezelõk között most már többen vannak azok, akik úgy gondolják, az arany alulértékelt. Erre utoljára 2009-ben volt példa, akkor 2 év alatt közel duplájára emelkedett az arany árfolyama.
Tovább »
A brókerbotrányok után sokan kerestek biztos helyet a pénzüknek. A késõbbi kártalanítások után is felmerül a kérdés: hova tehetik megtakarításaikat a keményen dolgozó magyar családok?
Tovább »

Valós raktárkészlet

 

Készletünket rendszeresen bővítjük a piaci keresletnek megfelelően. A legnépszerűbb kiszerelésekbõl tartjuk a legnagyobb darabszámot,
(2 gr, 5 gr, 10 gr, 20 gr, unciás tömb és érme (Oz), 50 gr, 100 gr, 250 gr, 500 gr, 1000gr ) így ritkán elõfordulhat, hogy más méretek nem állnak azonnal rendelkezésre. 
Azonban ilyen esetben is  egy munkanapon belül biztosítjuk a kért kiszereléseket vásárlóink számára.

Komoly vásárlási szándék esetén módunkban áll nagyobb tételt is lekérni a telephelyünkre, vagy egy közösen kijelölt bankfiókba, mely a vételár számlánkra történő beérkezését követõen elszállítható, vagy partnerünknél biztonságos megőrzésbe tehetõ.

 

 

 Központi széf - 1051 Budapest, József Nádor tér 10.

 

 

Hírlevél feliratkozás