5 éves árfolyam
Gold Chart
1 éves árfolyam
Gold Chart
1 napos grafikon
Gold Chart

Good delivery aranytömbökA "Good Delivery" egy minősítés, melyet a londoni székhelyű szakmai szövetség, a "The London Bullion Market Association" ( LBMA - Londoni Aranypiaci Társaság ) alkalmaz az arany- és ezüst piaci szereplőire. A szervezet által kidolgozott és érvényesített szabályrendszert a föld minden nemesfém piacán feltétel nélkül elfogadják, így a minősítéssel rendelkező gyártók termékei korlátozások nélkül forgalomképesek.

Az általunk forgalmazott Argor-Heraeus (Svájc), Heraeus (Németország), Münze Österreich (Ausztria), Rand Refinery (Dél-Afrika) finomítók valamint a Perth Mint (Ausztrália), a Royal Canadian Mint (Kanada), a China Gold Coin Corporation (Kína), a United States Mint (USA) pénzverdék termékei mind rendelkeznek ezzel a minősítéssel!

A "Good Delivery" elnevezést alkalmazzák a meghatározott paraméterekkel rendelkezõ 400 unciás (kb.: 12,4 Kg) aranyrúdra is, melyek a bankok, jegybankok aranytartalékait képezik.
A legtöbb filmben ilyen rúdakat láthatunk.

A "Good Delivery" minősítés kritériumai a nemesfém gyártókra nézve:

  • legalább 3 éves finomítói (gyártói) tapasztalat a minősítendő termékre
  • minimum 10 tonna aranyat és 30 tonna ezüstöt állítson elő évente
  • minimum 15 millió angol font nettó éves forgalom
  • átlátható tulajdonosi struktúra és menedzsment
  • szolgáltasson központi banki igazolást abból az országból, ahol működik 
     

A minősített gyártók listáját az alábbi linken, vagy a képre kattintva tekintheti meg:  http://www.lbma.org.uk/the-good-delivery-list


 

 

 

Hírlevél feliratkozás


Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok