10 éves árfolyam
Gold Chart
5 éves árfolyam
Gold Chart
4 órás grafikon
Gold Chart

Legfrissebb hírek


A profi befektetõk között most már többségben vannak azok, akik szerint alulértékelt az arany. Amikor utoljára ilyen történt, az arany ára megduplázódott! A megkérdezett alapkezelõk között most már többen vannak azok, akik úgy gondolják, az arany alulértékelt. Erre utoljára 2009-ben volt példa, akkor 2 év alatt közel duplájára emelkedett az arany árfolyama.
Tovább »
A brókerbotrányok után sokan kerestek biztos helyet a pénzüknek. A késõbbi kártalanítások után is felmerül a kérdés: hova tehetik megtakarításaikat a keményen dolgozó magyar családok?
Tovább »
A globális valutaátállás már egy ideje elkezdõdött, az utóbbi hetek eseményeinek hatására azonban gyorsabban végbemehet, mint gondolnánk.
Tovább »

Visszavásárlási garancia

 

Minden nálunk vásárolt termék visszavásárlását szerzõdésben garantáljuk ( ÁSZF ) a weboldalon feltüntetett, aktuális visszavásárlási áron.

Természetesen minden más befektetési arany- és ezüst tömböt megvásárolunk - hiszen üzleti érdekünk ezt kívánja -, de erre szerzõdésben nem vállalunk kötelezettséget, valamint az ár is eltérhet sérült csomagolás, vagy sérült tömbök esetén.

Amennyiben minõségi vizsgálat szükséges, annak költségeit cégünk vállalja.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás