10 éves árfolyam
Gold Chart
5 éves árfolyam
Gold Chart
4 órás grafikon
Gold Chart

A név mindig kötelez

2013.03.06. 14:49 - Piaci hírek

 

A közel egy éve alapított Aranymagyarország Kft. sikereit abban látja a cég vezetõje, hogy mindent megtesznek a vevõért. A társaság csak akkor köt üzletet, ha az az ügyfél céljainak is megfelel − mondta Kun Zsolt a Napi Gazdaságnak adott interjújában.
 
 

- Cégük nemrég volt egyéves. Ehhez képest igazán szép eredmény a kétmilliárd forintot megközelítõ forgalom. Minek köszönhetik sikerüket?
− Hosszú távú, biztonságos befektetési területet kerestünk, amikor a befektetési arany világával megismerkedtünk . Választásunk tudatos volt, a társadalmi-gazdasági krízis ekkor már javában éreztette hatását, így olyan tevékenységet kerestünk, mellyel emberként is azonosulni tudunk, hosszú távú megélhetésünket is biztosítja és jót is teszünk vele. Elõször ismert nemesfém-forgalmazók kereskedelmi ügynökeként dolgoztunk, de nem tetszett, amit tapasztaltunk. Olyan társaságot akartunk alapítani, ami nem rendeli alá az erkölcsöt a profitnak. Úgy érzem, mindent megteszünk a vevõinkért, így sokan ajánlanak minket az ismerõseiknek.

 

− Miben tudnak mást nyújtani, mint a többi cég?
− Elõször is elég idõt szánunk az ügyfelekre. Beszélgetünk velük, igyekszünk megismerni õket, igényeiket. Ha kiderül, hogy a problémájukra nem mi tudjuk a legjobb megoldást, akkor ajánlunk magunk helyett mást. Próbálunk objektívek maradni. A megfelelõ informálás, az automatikusan, percenként frissülõ árak, a raktárkészlet, a cég adatainak közlése azt hiszem alapvetõ feltétel. Extra szolgáltatásunk a székházunkban történõ értékmegõrzés: háromezer lakossági széfkazettával és több páncélteremmel állunk ügyfeleink rendelkezésére, természetesen a legszigorúbb biztonsági szabványoknak megfelelõen.

− Milyenek az Aranymagyarország Kft.tipikus ügyfelei?
− Keményen dolgozó, átlagos emberek. Nyugdíjasok, elsõ fizetésükbõl is megtakarítani próbáló pályakezdõk, cégvezetõk, vállalkozók. Olyan emberek, akik sokat olvasnak, sokat beszélgetnek, tanultak a múltból és reálisan látják a jövõt. Az a szûk maradék, amely még nem került adósságspirálba.

− Melyik számít a legnépszerûbb terméküknek? Mi ennek az oka?
− Magyarországon a svájci Argor Heraeus lapkái és tömbjei a legnépszerûbbek. Az Argor Heraeus SA rendelkezik a Svájci Központi Nemesfém Ellenõrzõ Iroda kereskedelmi, kohászati és bevizsgálási engedélyével. Nemzetközileg elismert LBMA Good Delivery minõsítésû gyártó, elbíráló, finomító és a szövetség tagja. A világ azon öt nemesfémgyártója közé tartozik, amelyeket az LBMA kinevezett a Good Delivery-tagság feltételeinek vizsgálatára, ellenõrzésére és elbírálására. Ezen túl övék a legkiterjedtebb disztribúciós és logisztikai hálózat, ami a beszerzést is könnyebbé teszi a többi gyártónál.

Forrás: www.napi.hu

Kommentek

Felhasználónév:
E-mail:
Nem publikus
 
 

Hírlevél feliratkozás