5 éves árfolyam
Gold Chart
1 éves árfolyam
Gold Chart
1 napos grafikon
Gold Chart

Nagy a csend az arany piacán

2013.08.23. 11:55 - Piaci hírek

 Délután újabb amerikai makroadat érkezik az ingatlanpiacról: a júliusi újlakás eladások száma az elemzõk szerint az elõzõ havi 497 millióról 485 millióra csökkenhetett. A statisztikát 16:00-kor publikálják. 

Bár ezúttal nem várnak piacmozgató bejelentést az amerikai jegybankárok ma kezdõdõ szokásos éves Jackson Hole-i konferenciáján, a spekulánsok azért fél szemmel mégis figyelnek az eseményekre, abban bízva, hogy esetleg újabb részletek látnak napvilágot az eszközvásárlási program leállításának idõzítésével kapcsolatban. 

A délelõtti órákban a dollár erõsödött több vezetõ nemzetközi devizával szemben, azonban ez egyelõre nem volt érdemi hatással a nyersanyagpiacra. 

Nagy a csend az arany piacán


A nemesfémek szinte meg sem mozdultak az eddigi kereskedésben: az arany és az ezüst árfolyama is az elõzõ napi záróára körül ingadozik, hasonlóan a platinához és a palládiumhoz. 

Nagy a csend az arany piacán


Bár a nemesfémek szûk sávban ingadoznak a csütörtöki záróárak közelében, a nyersolaj meglehetõsen jól teljesít: a WTI 1,3, a Brent pedig 0,3 százalékkal került feljebb. 

Nagy a csend az arany piacán

 

Forrás: www.portfolio.hu

Kommentek

Felhasználónév:
E-mail:
Nem publikus
 
 

Hírlevél feliratkozás


Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok