5 éves árfolyam
Gold Chart
1 éves árfolyam
Gold Chart
1 napos grafikon
Gold Chart

Véletlenek nincsenek

2011.07.27. 15:01 - Piaci hírek

 A világon végigsöprõ gazdasági válság nem a véletlen mûve, tudatosan tervezték így.

Amit Louis McFadden kongresszusi képviselõ mondott a Nagy Gazdasági Világválságról a mostani helyzetre éppen úgy igaz. A banki ügyekért felelõs házbizottság elnökeként azt mondta: „A [válság kirobbanása] nem véletlen volt, hanem gondosan megtervezett és elõkészített mûvelet. A nemzetközi bankárok kétségbeejtõ helyzetbe akarták hozni a világot, hogy mindenki vezetõjeként emelkedhessenek fölénk.”

Amit ma a gazdaságban és a pénzügyi világban tapasztalunk nem újdonság. A történelemben számos precedenst találhatunk. A bankárok és buzgó segítõik ugyanazokat az eszközöket használják ma, mint tették tíz vagy akár száz évvel ezelõtt. Ezek a bankok a nagyvállalati fasizmus és monopólium képviselõi. Mérhetetlen vagyonukon keresztül szinte valamennyi kormányt és azok igazságszolgáltatási rendszerét hatalmukban és irányításuk alatt tartják. Ezért nem hallgatnak ránk, a népre, saját választott képviselõink. A tõzsde urai és a bankok már réges-régen megvásárolták õket. Ezek ugyanazok az emberek, akik a legtöbb háború mindkét oldalát finanszírozzák évszázadok óta. Saját bankjaikon és a Nemzetközi Fizetések Bankján (Bank for International Settlements – BIS) keresztül irányítják a globális pénzmosást és az egész világot behálózó kábítószer kereskedelmet, ami mindig is a legjövedelmezõbb vállalkozásuk volt. Az elit pénzügyi hatalmának legfontosabb pillére immáron több évszázada a kábítószer kereskedelem.

Ezek a bankárok, a Wall Street és a londoni tõzsde bennfenteseivel közösen irányítják társadalmainkat, különös tekintettel az üzletvilágra, pénzügyekre és a gazdasági életre. Szinte valamennyi fontos eseményt õk irányítanak a háttérbõl, ahogyan azt a 90-es évek vége felé kialakult dotkom lufi és a 2003-tól 2006-ig tartó ingatlanpiaci lufi esetében is láthattuk. Egy 2000 óta tartó lefelé irányuló trend szemtanúi vagyunk és még nem értünk a verem fenekére. Szabadpiacról nem beszélhetünk többé, hiszen a piacokat a kormányokat háttérbõl irányító elit manipulálja.

A médiában egymást követik a csalásokról szóló hírek. Az ingatlanpiac zuhanórepülésben van és egyelõre még a kényszerleszállásra alkalmas helyszínt sem sikerült találni. Az amerikai, angol és európai bankokat átmenetileg kimentették a központi bankok pénznyomdái. Egyre több országról derül ki, hogy költségvetési deficitje fenntarthatatlanná vált. A gazdasági fejlõdés leállt, az infláció pedig minden nap egyre magasabb, miközben az arany és az ezüst árfolyama könyörtelenül emelkedik. A szegények egyre szegényebbek, a középosztály pedig szép lassan eltûnik. Egy birodalom szándékos elpusztításának vagyunk szemtanúi.

A rendszert bukásra programozták. Csak a felszínen maradáshoz évi 4,3 ezermilliárd dollárt kell pumpálni a rendszerbe, amíg a függöny mögött állók meg nem adják a jelet a dugó kihúzására. A görög csõd, a közel-keleten terjedõ háborús hangulattal megtetézve lehet az a tényezõ, ami elindítja a dominót. Vajon figyelemelterelésrõl van szó? Ez az a háború, amit megjósoltunk? Elképzelhetõ. Mindenesetre, hamarosan ki fog derülni.

A Bilderberg európai tervezõi megdöbbenve tapasztalták, hogy Görögország nem hajlandó országos pénzügyi és gazdasági öngyilkosságot elkövetni.

Miközben Európában szemünk láttára bontakoznak ki a dráma eseményei, Amerikában a Fed egyre több pénzt és hitelt termel, bekebelezve az amerikai kincstárjegyek 80%-át. Ez természetesen egyre növekvõ inflációt, majd hamarosan hiperinflációt eredményez az Egyesült Államokban, Angliában és az EU-ban. A gazdasági válság legkeményebb idõszaka következik, ahogy a fizetésképtelenség egyre inkább egyértelmûvé válik. A legtöbb amerikai, angol és EU bank fizetésképtelen, amirõl a nyilvánosság a bankok sajátos kettõs könyvelése és könyvelési szemfényvesztése miatt nem tud.

Nem létezik egyszerû megoldás. A piramisjáték egy-két éven belül a végéhez ér és akkor nem szeretnék a bankárok helyében lenni.

Kommentek

Felhasználónév:
E-mail:
Nem publikus
 
2011.08.12 07:08 - Én
Döbbenet
 

Hírlevél feliratkozás


Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok