5 éves árfolyam
Gold Chart
1 éves árfolyam
Gold Chart
1 napos grafikon
Gold Chart

Bemutatkozás

Az Aranymagyarország Kft.  nemesfémek – úgy mint arany, ezüst, platina, palládium - lakossági kereskedelmére specializálódott eretileg magyar-német vállalat.  Forgalmunk kétharmadát az aranytömbök, érmék értékesítése teszi ki, valamint több magyarországi, német és romániai nemesfém-forgalmazót látunk el nagykereskedőként.

A legismertebb európai gyártókat, finomítókat, pénzverdéket tudhatjuk beszállító partnereink között, úgy mint a svájci Argor-Heraeus, a német Heraeus, valamint az Osztrák Állami Pénzverde, melyek természetesen az LBMA „good delivery” akkreditációjával rendelkeznek.

A fent említetteken kívül nemzetközi nagykereskedőkkel is aktív kapcsolatot ápolunk.

      

 Más magyarországi forgalmazókkal szorosan együttműködve törekszünk a piac szabályozására, mely egy etikai kódex és egységes kereskedelmi normakontroll felállításában ölt testet. Termékpalettánk felöleli a befektetési arany- és ezüsttömbök, érmék széles spektrumát.

Stratégiai partnerünk az Értékbox Kft., akivel a székházunk is közös Budapest belvárosában.

Szinergiánk lényege a teljes körű értékmegőrzésben és a fizikai nemesfém ellátási szolgáltatásokban nyilvánul meg.

Jövőbeli célunk közt szerepel a XXI. századi technológiai szektor nélkülözhetetlen elemeit képező ritkaföldfémek befektetési célú értékesítése is, illetve hazánkban egyedülállóan innovatív, nemesfém alapú pénzügyi termékek fejlesztése és ezzel hozzájárulni a vagyongazdálkodási kutúra megteremtéséhez.

Tovább az elérhetőségekhez  

 

Kapcsolatfelvétel

Budai Dániel
+36301852280


 

 

 

Hírlevél feliratkozás