5 éves árfolyam
Gold Chart
1 éves árfolyam
Gold Chart
1 napos grafikon
Gold Chart

Bemutatkozás

Az Aranymagyarország Kft.  nemesfémek – úgy mint arany, ezüst, platina, palládium - lakossági kereskedelmére specializálódott eretileg magyar-német vállalat.  Forgalmunk kétharmadát az aranytömbök, érmék értékesítése teszi ki, valamint több magyarországi, német és romániai nemesfém-forgalmazót látunk el nagykereskedõként.

A legismertebb európai gyártókat, finomítókat tudhatjuk beszállító partnereink között, úgy mint a svájci Argor-Heraeus, a német Heraeus, valamint az Osztrák Pénzverde, melyek természetesen az LBMA „good delivery” akkreditációjával rendelkeznek.

A fent említetteken kívül nemzetközi nagykereskedõkkel ( Pro Aurum, Schoeller ) is aktív kapcsolatot ápolunk, valamint az önálló gyártás irányába is megtettük az elsõ lépéseket.

      

 Más magyarországi forgalmazókkal szorosan együttmûködve törekszünk a piac szabályozására, mely egy etikai kódex és egységes kereskedelmi normakontroll felállításában ölt testet. Termékpalettánk felöleli a befektetési arany- és ezüsttömbök, érmék és numizmatikai érmék széles spektrumát.

Legfontosabb stratégiai partnereink a Széfbank Kft., akivel a székházunk is közös Budapest belvárosában.

Szinergiánk lényege a teljes körû széfszolgáltatásban, rugalmas pénzügyi tranzakciókban és a fizikai nemesfém ellátási szolgáltatásokban nyilvánul meg.

A széfszolgáltatásról röviden:         

Széfünk Magyarország elsõ és egyben a legnagyobb nemzetközi szabványoknak megfelelõ, független szolgáltatója, mely a legszigorúbb biztonsági követelményeknek megfelel. (biometrikus beléptetõ-rendszer, vénaszkenner, 4 tonnás páncélajtók)

Jövõbeli célunk közt szerepel a XXI. századi technológiai szektor nélkülözhetetlen elemeit képezõ ritkaföldfémek befektetési célú értékesítése is, illetve hazánkban egyedülállóan innovatív ,nemesfém alapú pénzügyi termékek fejlesztése és ezzel hozzájárulni a vagyongazdálkodási kutúra megteremtéséhez.

Tovább az elérhetõségekhez  

 

Kapcsolatfelvétel

Budai Dániel
+36301852280


 

 

 

Hírlevél feliratkozás